x

Érkeznek az ex-situ kifizetések határozatai is az ügyfélkapukra

2020. április 16.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte a 2020. április 8-tól folyósított ex situ méntartási és méncsikónevelési támogatások kifizetési értesítéseinek ügyfélkapura történő kiküldését is.

Kérjük az érintett pályázókat, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Az elfogadott egyedek listáját a 4. oldalon található melléklet tartalmazza. Amennyiben valamely egyedre elutasító határozatot kapnak, kérjük, hogy az egyesület elérhetőségein ezt haladéktalanul jelezzék. Amennyiben kifogás benyújtható, arra a határozat kézbesítéséről számított mindössze 10 naptári nap áll rendelkezésre. Az ügyfélkapun át nem vett értesítéseket 7 nap után automatikusan kézbesítettnek tekintik.

Mivel egyesületünk a támogatások indulásától pontosan dokumentálja minden egyes pályázat alakulását, segítséget nyújt az esetleges elutasítások esetében, illetve a kiküszöbölhető adminisztratív hibák elhárításában, a további nyomon követés érdekében kérünk minden pályázót, hogy a kifizetés megtörténtét egyesületünk elérhetőségein jelezzék.
Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13, E-mail: nolte@hortobagy.eu