x

Ex situ jogcímek – értesítés jogosultsági feltételek teljesítéséről

2018. július 18.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár a 2017. évben ex situ méntartás és apaállatjelölt felnevelése jogcímekre pályázók elektronikus ügyfélkapu fiókjába értesítést küldött a pályázathoz előírt jogosultsági feltételek teljesítéséről és a támogatási kérelmek tartalmi értékelésének megkezdéséről.

Felhívjuk az érintett Tenyésztőtársak figyelmét, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Amennyiben a megküldött levélben az szerepelt, hogy támogatási kérelme megfelelt a jogosultsági feltételeknek (határidőre benyújtás, ügyféladatok, kötelező mellékletek megléte stb.), további ügyintézést a pályázó részéről nem igényel.

Amennyiben támogatási kérelme nem felelt meg a jogosultsági feltételeknek, kérjük, egyesületünk felé ezt haladéktalanul jelezni szíveskedjen. Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13

Az értesítés még nem jelent alanyi jogosultságot a támogatásra, arról csak a kiválasztási szempontokra és forrásra tekintettel hozható döntés. A támogatói okiratot a döntés meghozatala után fogja a Magyar Államkincstár az ügyfélkapukra kiküldeni. Amennyiben erről bővebb információ rendelkezésre áll, azt a honlapon haladéktalanul közzé fogjuk tenni.