x

Május 31-ig meghosszabbításra kerül az állományjelentés és párosítási terv nyomtatványok visszaküldési határideje

2020. május 22.

A járványügyi helyzetre tekintettel 2020. évben kísérleti jelleggel bevezetésre került az elektronikus állományjelentés és párosítás. 

2020. április 17-étől folyamatosan kerültek kiküldésre az egyesületünknél rendelkezésre álló e-mail címekre a megszemélyesített nyomtatványok, telefonon is folyamatosak az egyeztetések, azonban kérjük a Tenyésztőtársakat, akiknek nincs bejelentett e-mail címük, illetve időközben változott, a Tenyésztési Iroda elérhetőségein jelezni szíveskedjenek.

A nyomtatványok beküldési határidejét 2020. május 31-ig meghosszabbítjuk, a beérkezett adatok lezárása és feldolgozása után a megújult kancaregiszter a honlapon letölthető formátumban közzétételre fog kerülni. 

Felhívjuk a Tenyésztőtársak figyelmét, hogy a visszaküldés elmulasztása esetén naprakész adatok hiányában a kancaregiszterben a 2019. évről rendelkezésre álló adatokat fogjuk feltüntetni.

Mivel az állományjelentés és párosítási terv az őshonos kancatámogatás egyik alapdokumentuma is, fokozottan kérjük, figyeljenek a határidőkre!

Bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keressék a Tenyésztési Irodát.