x

Megkezdődtek az őshonos kancatámogatás kifizetései

2019. március 18.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte a 2017. gazdálkodási évre vonatkozó, 2018. évi Egységes Kérelem beadási időszakban benyújtott őshonos kancatámogatás kifizetési kérelmek folyósítását.

Első körben a minden adminisztratív ellenőrzésnek megfelelt, helyszíni ellenőrzésre nem kijelölt, kifogással nem érintett 2016. és 2017. évi pályázók kérelmei kerülnek kifizetésre.

A többi pályázó kérelmének feldolgozása is folyamatos, melyről bármilyen információt a honlapon haladéktalanul közzéteszünk, illetve az érintett pályázókat értesítjük.

A kifizetési kérelmek jóváhagyó okiratainak kézbesítése a folyósítással párhuzamosan történik, ezért kérjük az érintett pályázókat, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Mivel egyesületünk a támogatások indulásától pontosan dokumentálja minden egyes pályázat alakulását, segítséget nyújt az esetleges elutasítások esetében, illetve a kiküszöbölhető adminisztratív hibák elhárításában, a további nyomon követés érdekében kérünk minden pályázót, hogy a kifizetés megtörténtét egyesületünk elérhetőségein jelezzék.
Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13, E-mail: nolte@hortobagy.eu