Őshonos kancatámogatás – értesítés jogosultsági feltételek teljesítéséről

2016. december 22.

A legfrissebb információk szerint A Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság nevében közbenső szervezetként eljáró Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal a pályázók elektronikus ügyfélkapu fiókjába értesítést küldött a pályázathoz előírt jogosultsági feltételek teljesítéséről és a támogatási kérelmek tartalmi értékelésének megkezdéséről.

Felhívjuk a Tenyésztőtársak figyelmét, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyelni, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Amennyiben a megküldött levélben az szerepelt, hogy támogatási kérelme megfelelt a jogosultsági feltételeknek, további ügyintézést a pályázó részéről nem igényel.

Amennyiben támogatási kérelme nem felelt meg a jogosultsági feltételeknek, kérjük, egyesületünk felé ezt haladéktalanul jelezni szíveskedjen. Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13

A pályázattal kapcsolatos bármilyen új információt a honlapon haladéktalanul közzéteszünk.