Őshonos kancatámogatás – hosszabításra vonatkozó támogatói okiratok

2021. november 11.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte az in situ őshonos kancatámogatás 2020. évben beadott hosszabbítására vonatkozó támogatói okiratainak elektronikus kiküldését.

Ezeket a támogatói okiratokat azok a pályázók kapják meg, akik 2016. évben adtak be támogatási kérelmet és 2020. évben kérték annak 2021. december 31-ig történő meghosszabbítását.

Felhívjuk a Tenyésztőtársak figyelmét, hogy a határozat a kötelezettségvállalási időszakban ez idáig benyújtott és elfogadott kiesés-pótlásokat nem tartalmazza, tehát a „jóváhagyott egyedek” rovatban az induló állomány szerint elfogadott, az „elutasított egyedek” rovatban pedig az induló állományban elutasított, de kifogásra nem benyújtott egyedek kerültek feltüntetésre.
A dokumentum tájékoztatás, ügyintézést semmilyen esetben nem igényel.

Mivel az ügyfélkapu az értesítéseket csak 30 napig őrzi meg, felhívjuk az érintett Tenyésztőtársak figyelmét, hogy ügyfélkapujukat fokozottan ellenőrizni, a beérkezett dokumentumot letölteni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Ha kérdés merül fel, kérjük, keressék a Tenyésztési Irodát.