x

Őshonos kancatámogatás – rendkívüli kifizetési kérelem benyújtási felület nyílik februárban

2017. december 28.

A Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárságának közleménye szerint 2018. február 15. és március 31. között rendkívüli egységes kérelem benyújtási felület nyílik azon, 2016. évben támogatást benyújtott pályázók részére, akik a 2017. évi egységes kérelem beadása során ugyan rendelkeztek támogatói okirattal, de nyilvánvaló hiba miatt nem tudták benyújtani kifizetési kérelmüket.

Annak érdekében, hogy minél több érintett gazdálkodó élhessen a rendkívüli kérelem benyújtási időszak adta lehetőséggel, a Magyar Államkincstár, a Miniszterelnökség, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján további információk is megtalálhatóak lesznek a későbbiekben, melyeket megjelenésük után honlapunkon haladéktalanul közzé fogunk tenni.

Kérjük azokat a kancatartókat, akik 2016. évben pályáztak, támogatói okiratukat 2017. márciusában ügyfélkapujukra kézhez kapták, de 2017. április-május hónapban valamilyen ok miatt nem adtak be kifizetési kérelmet és szándékukban áll a pályázatban továbbra is részt venni, az egyesület elérhetőségein jelentkezni szíveskedjenek.
Tel: Veres Mária (70) 603-99-13, E-mail: nolte@hortobagy.eu

Letölthető dokumentum: A közlemény teljes szövege