x

Őshonos kancatámogatás – támogatói okiratok ellenőrzése

2019. január 8.

A Magyar Államkincstár 2018. év végéig az őshonos kancatámogatásban 2017. februárjában pályázatot beadott minden kancatartónak megküldte ügyfélkapujára a támogatói okiratot, illetve esetleges elutasító határozatot.

Egyesületünk minden, támogatással kapcsolatos hírben fel szokta hívni a Tenyésztőtársak figyelmét, hogy az ügyfélkapu az értesítéseket olvasatlanul csak 30 napig őrzi meg, azt fokozottan ellenőrizzék, a beérkezett dokumentumot pedig töltsék le és nyomtassák ki.

A Tenyésztési Iroda felé a napokban több jelzés érkezett, hogy a támogatói okiratot nem kapták meg, melynek oka eddig minden esetben a fenti határidő letelte volt.

Mivel a támogatások főbb adatai az elektronikus pályázatkezelő felület ügyfél-tájékoztatási rendszerében nyomon követhetőek, a jóváhagyott státusz ellenőrizhető, a Magyar Államkincstár pedig írásbeli kérésre másolatot küld a dokumentumról.

Kérjük azokat a 2017. évi pályázókat, akik nem rendelkeznek támogatói okirattal, az ügyintézés pontos nyomon követése, az adatok ellenőrzése és az okirat minél hamarabbi pótlása miatt a Tenyésztési Iroda telefonos elérhetőségén jelentkezni szíveskedjenek.
Veres Mária Tel.: (70) 603-99-13